Altijd en overal veilig pinnen dankzij een mobiel pinapparaat. Dankzij een kwaliteit accu kan het apparaat meer dan honderd transacties voltooien. Uiteraard wordt een oplader meegeleverd en kunnen zelfs tijdens het opladen transacties worden gedaan. 

Veel voordelen mobiel pinapparaat

Als u verkoper op een braderie, beurs of markt bent dan is het huren van een mobiel pinapparaat een musthave. Vooral op plaatsen waar geen stroomvoorziening is, is een mobiel pinapparaat huren een aanrader. Het is niet alleen een handig apparaat in gebruik, u zal hoogstwaarschijnlijk zelfs uw inkomsten zien stijgen. Klanten zien contant betalen veelal als obstakel en dit weerhoudt hen ervan om iets te kopen. Pinnen is daarentegen gemakkelijk en snel. Ook voor kleine aankopen.

Contant betalen is verleden tijd

Uw klanten contant laten betalen, overvolle portemonnees of te weinig wisselgeld. Dit kan echt niet meer, maar we komen het af en toe nog tegen.

Maak kennis met het nieuwste van het nieuwste en huur een mobiel pinapparaat. U zal gegarandeerd enthousiast zijn. Vertel uw mede-standhouders ook over de gehuurde pinapparaat en laat hun op deze manier ook kennismaken met deze nieuwe techniek. Ze zullen u dankbaar zijn.  

Mobiel pinnen, een veilige keuze

Een mobiel pinapparaat huren maakt betalingen veel veiliger, een kassa met contant geld is immers niet meer nodig. Het apparaat is veilig en betrouwbaar, u heeft het verdiende geld de eerstvolgende werkdag al op de rekening staan die gekoppeld is aan het apparaat.

Een mobiele pin huren is een slimme keuze en bespaart u veel rompslomp. Het aanmelden is niet moeilijk, dit kan via een formulier of telefonisch en uiteraard kunt u hier te allen tijde mee geholpen worden door ons fantastische team.