Het uitbesteden van leren door middel van Learning Outsourcing

Heeft u een bedrijf en denkt u erover om het organiseren van leren en ontwikkelen uit te besteden? Denk dan aan Bloomville. Al jaren een toonaangevende partner op het gebied van Managed Learning Services. Als u kiest voor Managed Learning Services van Bloomville, kiest u ervoor om ontzorgt te worden op het gebied van leren en opleiden van uw personeel. 

Uitbesteden organiseren van leren en opleiden 

Bij veel bedrijven zijn L&D afdelingen bezig met het organiseren van leren en opleiden. Zonde van zowel het geld als de kwaliteiten van de werknemers op een L&D afdeling. Bij Bloomville richten ze zich op het organiseren van leren en werken ze graag samen met bedrijven. Managed Learning Services kunnen u helpen bij het organiseren van het opleiden van uw personeel. Op die manier heeft u er minder omkijken neer. 

Voordelen Managed Learning Services 

Tegenwoordig is het belangrijker dan ooit dat uw werknemers leren. Maar het vinden van de juiste opleiding, inzicht houden in het opleidingsbudget en het plannen, kost nogal wat tijd. Als u kiest voor Managed Learning Services van Bloomville, dan kiest u voor minder zorgen over planning, organisatie en financiële administratie van het leren en ontwikkelen van uw medewerkers. Een win-win situatie dus; nog beter opgeleide medewerkers en minder werk voor de L&D afdeling. Andere voordelen van Managed Learning Services van Bloomville: 

  • Support & Opleidingsadvies
  • Organiseren van training & opleiding
  • Beoordelen, inschrijven en afhandeling 
  • Een verzamelfactuur
  • Bespaar minimaal 30% 

Managed Learning Services vs. Learning Outscouring

Bloomville biedt volledige Learning Outsourcing aan. Dit betekent dat u bij hen het gehele organiseren van leren en opleiden kunt uitbesteden, maar u kunt er ook voor kiezen om enkele onderdelen van dit proces uit te besteden, bijvoorbeeld bij Managed Learning Services. Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Twijfel dan niet om contact met ze op te nemen. Ze helpen u graag.