Deze disclaimer is opgesteld op 18 februari 2016 en kan geregeld geüpdatet worden.

Aansprakelijkheid

Deze site bevat informatie over alles wat met werk en inkomen te maken heeft. Of het nu over thuiswerk, solliciteren of over uitkeringen gaat, wij proberen u te voorzien van de meest volledige informatie over deze onderwerpen. Wij proberen deze informatie zo correct mogelijk weer te geven, maar wij kunnen geen garantie geven dat alles op deze website ook volledig en accuraat is. Daarom kunnen wij niet garanderen dat de weergegeven informatie (volledig) juist is, en raden wij u aan om te allen tijde niet te handelen naar informatie die op deze website staat. Wij raden u aan om bij een overheids-instantie de voor uw situatie correcte informatie op te vragen en te handelen naar de daar verkregen adviezen. Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor de gevolgen van uw handelen naar aanleiding van de informatie op deze website.

Fouten op werk-inkomen.com

Ziet u onvolledige, verkeerde of onjuiste informatie op deze website, dan vragen wij u om contact met ons op te nemen via ons contactformulier. Wij kunnen zo onze site volledig en up-to-date houden en zo iedereen voorzien van de juiste informatie. Zoals hierboven besproken zijn wij niet aansprakelijk voor deze foute informatie, maar willen wij graag met u meegaan in wijzigingen in onze website om zo de informatie op onze website zo juist mogelijk te houden.

Op werk-inkomen.com vermelden wij verwijzingen naar andere websites. Wij hebben geen invloed op de inhoud van desbetreffende websites, en kunnen derhalve niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele gevolgen die voortkomen uit het bezoeken van desbetreffende websites.

Vragen en Opmerkingen

Neem contact met ons op via ons contactformulier als u een vraag of opmerking heeft.